Retourneren

Mocht je niet geheel tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om de items die je online hebt besteld, binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan op twee manieren: je kan de producten zelf brengen naar onze showroom in Rotterdam of afspreken dat onze bezorgers het product bij je komen ophalen.

Voor de bestellingen die aangeschaft zijn via de winkel gelden andere voorwaarden. Het is niet mogelijk om winkelaankopen te retourneren of te ruilen wanneer wij hebben geleverd zoals afgesproken.

Hoe retourneer ik een bestelling die online is aangeschaft?

Download het retourformulier, Vul deze in en stop hem in het pakket. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Breng je online bestelling (ongebruikt en zo veel mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen na ontvangst op onze showroom in Rotterdam of lever deze af aan onze ophaaldienst.

Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten worden hierop in mindering gebracht.

Instructies retourneerprocedure bij afleveren

1. Download het retourformulier, vul deze in en stop hem in het pakket. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

2. Breng je online bestelling (ongebruikt en zo veel mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen na ontvangst naar de showroom in Rotterdam. 

Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten worden hierop in mindering gebracht.

Instructies retourneerprocedure bij ophalen  

1. Download het retourformulier, vul deze in en stop hem in het pakket. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

2. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken voor een ophaalmoment. 

3. Geef je online bestelling (ongebruikt en zo veel mogelijk in originele verpakking) af aan onze bezorger. 

Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten* worden hierop in mindering gebracht.

*Kosten berekend vanaf postcode 3083 BE

Basis: € 89,-  (maximaal 50 kilometer).

Extra: Basis tarief + € 1,25 per kilometer.

Voorwaarden

  • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
  • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
  • Indien het product in gebruik is genomen en binnen 30 dagen een gebrek ontstaan behouden we het recht op herstel.
  • Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten worden hierop in mindering gebracht.

Uitgesloten van het retourrecht:

  • Showroommodellen en outlet modellen.
  • Op maat gemaakte artikelen
  • Uit hygiënisch oogpunt kunnen hoofdkussens, dekbedden, topmatrassen en matrassen niet worden geretourneerd.